Jump to content

steve v

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    M389ub
  • Car Model
    Zafira

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

steve v's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hi thanks for that ,can I do it with opcom and if so will it affect engine performance, or will it have to be done by a professional thanks engine for your help
  2. Hi replaced ECU ,immobiliser and transponders ,car now running fine but eml light keeps coming on just like before ,so was thinking can I bypass the post cat o2 sensor and fool the ecu to thinking it's ok? What do you think regards steve
  3. Hi immobiliser fault says transponder not recognise, so tried the other two keys but same fault so cancelled the keys and reprgramed them which op com said it was successful, car still won't start and coming up with transponder not recognise, so ordered a set ECU ,immobiliser, and two transponder chips all matching, so see if that works and I'll let you know thanks for your help
  4. Hi can any z22se ecu be fitted to my vectra b 2002 2.2 sri I know some have different numbers ,or is there any ware I can find out the original ecu part number for car as the one that's on it was second hand when I bought the vehicle and not sure weather it's the right one any information to point me in the right direction thanks
  5. Hi found a small leak in the centre pipe to back box ,put on new seal now no leaks cancelled eml light after about 15 mlns on the road light came back on so now at a loss any more ideas would be appreciated, thanks for your help
  6. Ok thanks I'll try the exhuast this week and let you know thanks for your help
  7. Hi iv checked the wiring back to the ecu plug and it's all working fine ,the o2 sensors a Bosch (recommended for this car )one which I replaced about 18 months ago ,does the sensor have to be the exact one ie GM for it to work correctly thanks
  8. Ok thanks I'll try that
  9. Hi swapped leads on o2 sensors ,checked resistance on heaters and both ok, still shows post cat o2 sensor heater fault and eml light still comes on when engine is warmed up ,any more ideas what I could check please, could it be a software problem ?
  10. Hi swapped leads on o2 sensors ,checked resistance on heaters and both ok, still shows post cat o2 sensor heater fault and eml light still comes on when engine is warmed up ,any more ideas what I could check please
  11. Hi thanks for reply didn't think of that I'll try that this weekend and let you know and thanks again
  12. Hi I'm steve iv got a vectra b 2.2 sri ,the engine management light is on ,when I plug OP com in the fault comes up as bank one sensor 2 heat not working ,but on live data it shows active and pre cat and post cat sensors working. When light is cancelled it come back on after a few miles ,iv had this problem for over a year and can't find the problem can anyone please help thanks
  13. Hi thanks for the reply it seems impossible to get this cable any were thanks again
  14. Hi I'm steve and a new member iv got a ccr 600 and a cdc3 4cd changer and need the harness to join them, I believe it is a separate cable to plug into the car/radio/change your help would be aprecated thank you
×
×
  • Create New...